המצרכים :לבצק (12 עוגיות):
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר והחמאה עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצה, החלמונים והווניל וממשיכים לערבב. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? זוכרים עוגיות אמסטרדם? 3 מוסיפים את הקמח ואבקת הסודה לשתייה ומערבבים ערבוב קצר, רק עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מעבירים את הבצק להתייצבות במקרר לחצי שעה לפחות. 5 מכינים את העוגיות: מחלקים את הבצק ל-12 חלקים. ממלאים כל חלק ב-2 קוביות שוקולד ומגלגלים לעוגייה. מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה, ומשטחים מעט בידיים. 6 אופים 10-12 דקות, מצננים וזוללים. מילוי נדיב וכיפי, אל תתקמצנו | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |