עוד מתכונים עם דפי אורז
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את הרכיבי המילוי.
3 טובלים דף אורז בקערה של מים חמימים ומשרים 5-6 שניות.
4 מעבירים את דף האורז למשטח יבש ומנחים במרכזו כף גדושה מהמלית. סוגרים בצורת מעטפה. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים.
5 מסדרים את דפי האורז על תבנית משומנת, מברישים בשמן זית ומעטרים בשומשום או קצח.
6 אופים כחצי שעה, עד שהדפים מזהיבים מעט.
*אל תוותרו על הביצה. היא תורמת ליציבות הגבינות ומונעת מהן להישפך מהבורקס במהלך האפייה. ניתן להמיר בכף קורנפלור.
>> מוזמנים לקרוא עוד על בורקס דפי האורז כאן