המצרכים :ל-22 כיסונים:
למילוי סלמון:
למילוי טופו:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 להכנת מילוי סלמון: מערבבים את כל המרכיבים בקערה. 2 להכנת מילוי טופו: מעבדים את הטופו במעבד מזון עד שהוא הופך למשחה (לוקח כמה דקות). מוסיפים את המרכיבים. 3 מכינים את הכיסונים: גוזרים את דפי האורז לרבעים, כשמכל שני ריבועים נכין כיסון אחד. דיס סאם דפי אורז. לפני הבישול | צילום: רויטל פדרבוש, מטבח קל4 מרטיבים 2 ריבועי דפי אורז במים חמימים לכ-10 שניות ומניחים על משטח עבודה. מניחים כפית גדושה מהמילוי ויוצרים עם הידיים כיסון. אם הוצאתם את דפי האורז מהר מידי מהמים והם עדיין קצת נוקשים, אפשר להרטיב אותם עם מים (טובלים את האצבע במים ומוסיפים לדפי האורז עד שהם מתרככים). מסדרים את הכיסונים על גבי מגש (חשוב להפריד בניהם כי הם נוטים להידבק).
5 מחממים שמן זית בסיר רחב או מחבת עם ציפוי נון סטיק ומסדרים את הכיסונים. מבשלים אותם 2-3 דקות על אש בינונית. מוסיפים 2-3 כפות מים וסוגרים את המכסה. מאדים כך במשך כ-10 דקות עד שהכיסונים מוכנים. * אפשר להכין את הדים סאם גם בסלסלת אידוי. * אפשר לאכול מיד ואפשר לאכול קר. מתכונים וסרטונים נוספים תמצאו בבלוג של רויטל פדרבוש, בלוגרית ומחברת ספרי בישול בבלוג: מטבח קל – מתכונים פשוטים להרגשה טובה וגם באינסטגרם בתיאבון! דיס סאם דפי אורז | צילום: רויטל פדרבוש, מטבח קל |