המצרכים :
אפשרויות לתבלינים נוספים:
אופן ההכנה:1 גוזרים את דפי האורז למשולשים בעזרת מספריים. 2 מחממים שמן בסיר עמוק. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 זורקים לתוך השמן החם כמה משולשים בכל פעם ומטגנים עד שהם תופחים ומקבלים את הצורה שבתמונה. שימו לב, זה קורה ברגע. 4 מסננים שאריות של שמן ומעבירים למגש עם נייר סופג. 5 בוזקים מלח ותבלינים שאוהבים (גם רק מלח טוב), ומגישים. חטיף דפי אורז מתובל | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון. |