דמפלינגס דפי אורז עם עוףאוכלוסיית העולם נחלקת לאלה שחושבים שדפי אורז הם מתת האל לאנושות, ולאלה שלא מבינים למה לאכול ניילון אם לא חייבים. המתכון הזה מיועד לקבוצה הראשונה, ואם לשפוט לפי התגובות בטיקטוק – כנראה שיש משהו בטרנד |
המצרכים :ל-20 כיסונים:
למילוי:
לרוטב:
לאידוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה. 2 ממלאים קערה שטוחה ורחבה במים חמימים וטובלים את דפי האורז לריכוך, אחד בכל פעם. 3 מניחים דף אורז מרוכך על משטח העבודה, ועליו עוד אחד. מניחים באמצע כף מהתערובת וסוגרים את דפי האורז כמו שק. מהדקים וגוזרים במספריים את חתיכת דפי האורז העודפת. 4 מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו סיר אידוי. 5 מרפדים את סיר האידוי בעלי כרוב (דפי האורז מאוד עדינים והם עלולים להיקרע לאחר האידוי. ככה תוכלו מקסימום להרים את הכיסונים יחד עם הכרוב). מסדרים על הכרוב את הכיסונים, מכסים ומאדים 4-5 דקות (העוף מתבשל מאוד מהר). 6 מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. 7 טובלים את הדמפלינגס ברוטב וזוללים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים דמפלינגס דפי אורז עם עוף | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |