קפה קר, כי אין דבר יותר מעייף ממים ושמש
אם יש דבר אחד שיסכימו עליו כל האנשים בעולם הוא שהחיבור בין שמש למים יוצר עייפות שאין דומה לה. כדי שתוכלו ליהנות מהבילוי שלכם (ומכל הנשנושים הטעימים שהבאתם) מבלי להימרח על החול כמו מדוזה שנסחפה אל החוף, הדבר הכי טוב שתוכלו לתת לעצמכם מתנה בחוף הים הוא קפה קר איכותי.
חברת נספרסו פותרת לכם את הבעיה ותפתח בקיץ הקרוב ברי קפה פופ-אפ שיעברו בין חופי הארץ במסע שיתחיל מאילת, יעבור דרך תל אביב ויסתיים בנתניה. במסגרת הפעילות תוכלו ליהנות מקפה קר ומרענן מתערובות שנוצרו בהשראת הקיץ האוסטרלי. בתי הקפה הניידים שעוצבו בקפידה יהיו מוצלים ותוכלו לרכוש בהם את הקפה המדובר או לקבל אותו ללא עלות, כולל כוס מעוצבת שתוכלו לסחוב איתכם כל הקיץ! תמורת רק תיוג באינסטגרם. לפרטים נוספים לחצו כאן.
אדממה, ושהקליפה תאכל את כל החול
האדממה היא חטיף בריא וכיפי שטעים גם כשהוא מוגש חם וגם אחרי שהוא מתקרר, אבל החלק הכי גאוני בלנשנש אדממה בזמן בילוי בחוף ים זה שהוא לא מצריך שטיפת ידיים. אם אתם מלאים בחול תסמכו על זה שהקליפה תספוג את זה, ואם אתם עדיין ספוגים במי מלח אז בכלל הרווחתם תיבול מושלם על הדרך.
זיתים: קל בבטן, קל בגב
כדי להשלים את החוויה ולהרגיש עד הסוף שהפכתם את החוף לפאב השכונתי שלכם, תוסיפו לאדממה זיתים או חמוצים אחרים שאפשר לנשנש בעזרת קיסמים. עיקרון ההימנעות ממגע עם החול תופס גם במקרה הזה; וחוץ מזה מדובר בנשנוש קליל גם בבטן וגם בתיק. או במילים אחרות, למה לסחוב אבטיח ששוקל טון כשקופסת חמוצים של חצי קילו תעשה את כולם מאושרים?
שיפודי ענבים קפואים
אנחנו לא כאן כדי לספר לכם על הטריק הזה שכבר כבש את העולם, אנחנו כאן כדי להזכיר לכם כמה הוא גאוני, ולהציע לכם לא להסתפק בהקפאה אלא לשפד את הענבים על מקל לפני הכנסתם למקפיא. ענבים קפואים על שיפודים הם הנשנוש האולטימטיבי לבילוי בים: הם קרים, מתוקים, אפשר לאכול אותם כשאתם מלוכלכים (והם גם לא מלכלכים!) וכמובן שהם בריאים וחסכוניים יותר מארטיק. שדרוג שלנו - שימו עלה של נענע בין ענב לענב.
מאפינס בקוקוטים אישיים
נשנושים זה כיף, אבל כדי לדחות את הרגע שבו הבטן מתחילה לקרקר ומפנטזים על הג'חנון ביציאה מהחוף, כדאי להצטייד גם בקצת פחמימות. אנחנו ממליצים על מאפינס אישיים הם גם משביעים ומפנקים וגם אפשר לנשנש אותם עם הידיים בלי באמת לגעת בהם עם הידיים. והטיפ הכי טוב שאנחנו יכולים לתת לכם הוא להקפיא אותם יום קודם; עד שתגיעו לשלב הרעב המתאים הם כבר יפשירו לטמפרטורה מושלמת.
תמרים עם אגוזים
קפואים או מופשרים, תמרים עם אגוזים הם נשנוש חלומי בחוף הים. הם כמו קינוח אישי שלא נמס כמו גלידה, משמין כמו שוקולד או מלכלך כמו אבטיח, מה שאומר שאפשר לאכול מהם בלי סוף ובלי רגשות אשם. אבל החלק הכי טוב הוא שאם הבאתם איתכם בירות בצידנית, האגוזים יעזרו לגוף לספוג את האלכוהול. זה עדיין לא אומר שתוכלו לנהוג אחרי, אבל היי, לפחות לא תצאו עם הנגאובר.