תכף יהיה כאן נשנוש בטטות קל, בריא וטעיםחוצים בטטות קטנות לאורכן ומערבבים בתערובת של שמן זית, מייפל ותימין. מלח, פלפל, חצי שעה בתנור חם - ויש לכם מנת ירק נהדרת שעם יוגורט דשן יכולה גם לעבוד כארוחה
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבטטות. מערבבים כך שהבטטות ייעטפו מכל הכיוונים. 3 מסדרים את הבטטות בתבנית עם החלק החתוך כלפי מטה. 4 צולים חצי שעה, הופכים ומגישים. מוכן | צילום: רותם ליברזון, mako אוכללעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |