סלט קינואה וכרובית צלויהעוד שבוע חוזרים לשגרה, ומגיעה התקופה בשנה שבה אנחנו מבטיחים לעצמו לאכול בריא יותר. כחזרה גנרלית לקראת אותה תקופה ידועה לשמצה, רותם ליברזון ארגנה מתכון סלט פצצתי שיגרום לכם להתאהב בקינואה
רותם ליברזון
| אוכל טוב, mako
| פורסם 11/10/22 08:00
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן ומצננים לחלוטין. 2 צורבים את פרחי הכרובית על מחבת עם מעט שמן זית עד שהם זהובים ורכים מכל הצדדים. 3 קוצצים את הגזר והמלפפון לקוביות קטנות. 4 מערבבים יחד את כל המרכיבים, מתבלים ומגישים. עוד המון מתכונים לסוכות מחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |