מאפה פילו עם בצל מקורמלכשאנחנו רואים מתכון מהסוג הזה - מתחשק לנו מיד לנסות. הוא לא מסובך להכנה ולא דורש ידע מקדים באפייה, פשוט לביצוע ונראה מיליון דולר. כמעט לא נעים להודות כמה זה קל! הכי חשוב: אל תתעצלו בקרמול הבצל
רותם ליברזון
| אוכל טוב, mako
| פורסם 09/01/23 07:00
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מטגנים במחבת עם שמן זית על חום בינוני את הבצלים עד שהם משחימים ורכים (להקפיד לא לשרוף, אלא להשחים אותם לאט לאט). מתבלים במלח, תימין ופלפל, ומצננים. 2 משמנים היטב 6 דפי פילו ומקווצ'צ'ים אותם אחד אחד. מניחים את כל העלים בתבנית (קוטר 20/22 ס"מ) אחד מעל השני, כך שהקצוות נשארים מחוץ לתבנית. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מניחים מעל הדפי פילו את הבצלים המקורמלים. מקשטים את הקצוות של דפי הפילו בשומשום ומכניסים לתנור לרבע שעה או עד שהפילו שחום. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |