המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר קטן מעט בצל ושום בשמן זית. מוסיפים את הקינואה, מתבלים במלח ומטגנים עוד קצת. 2 מוסיפים כוס מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עד שהקינואה מוכנה (כ15-20 דקות). 3 בינתיים מטגנים במחבת נפרדת צ'ילי, ג'ינג'ר, גזר ודלעת. כשהירקות מתרככים מוסיפים את הטופו, מתבלים בסויה ומלח ומערבבים. 4 מוסיפים את עלי התרד, מכסים את הסיר ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את הקינואה המוכנה לסיר הירקות, מערבבים ומגישים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |