קציצות עם במיה ועגבניותמי היה מאמין שהעיקרית המושלמת לליל הסדר לוקחת רק שעה אחת - שעה ורבע אם אתם רוצים להשחיל באמצע כוס קפה. ידענו שרותם ליברזון תפציץ לנו מנה לקראת החג, רק לא ידענו כמה פשוט זה הולך להיות
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :לקציצות:
לסיר:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות ובודקים תיבול. יוצרים קציצות מאורכות ומטגנים במחבת עם שמן זית עד שהן שחומות מכל הכיוונים. מוציאים לצלחת. 2 במחבת רחבה מקפיצים את חצאי העגבניות בשמן זית עד שהן טיפה נחרכות, כ-4 דקות. 3 מוסיפים את חצאי הבמיה ואת השום והצ'ילי וממשיכים להקפיץ עוד 3-4 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מוסיפים את הקציצות, את מיץ הלימון, את המרק, המלח והפלפל ומבשלים עוד כ-5 דקות, עד שהתבשיל מוכן והקציצות עשויות. |