המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בסיר עד הזהבה. 2 מוסיפים את שיני השום ועגבניות השרי ומערבבים היטב. 3 מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים יחד עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה. 4 בודקים תיבול ומסדרים את הקישואים בסיר בשכיבה. 5 מבשלים עוד חצי שעה עד שעה, עד שהקישואים רכים והרוטב מסמיך מאוד. 6 מגישים על לאבנה עם זילוף של שמן זית מלמעלה. ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |