פריטטה ירוקיםאחת הסיבות שאנחנו כל כך אוהבים את המטבח הפרסי היא החיבה שלו לעשבי תיבול. אנחנו מתים על זה כשהם מבושלים לגמרי, כמו בחורשט סבזי, אבל גם כשהם חצי חיים כמו בפריטטה הכורכומית המהממת הזאת
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:>> מתכונים לפורים1 מחממים תנור ל-180 מעלות. שוטפים וקוצצים היטב את כל הירק ועשבי התיבול. שמים בקערה. 2 מוסיפים לקערה את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב. 3 מחממים מחבת גדולה (מהסוג שיכול להיכנס לתנור) עם שמן זית, מוסיפים את התערובת ומטגנים על אש בינונית כרבע שעה, עד שהתחתית יציבה. ככה היא נראית מבפנים | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מכניסים את המחבת לתנור החם לעוד 25 דקות, או עד שהפריטטה מוכנה ויציבה. מגישים חם. |