המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:>> מתכונים לפורים1 מחממים תנור ל-180 מעלות. שוטפים וקוצצים היטב את כל הירק ועשבי התיבול. שמים בקערה. 2 מוסיפים לקערה את הביצים והתבלינים ומערבבים היטב. 3 מחממים מחבת גדולה (מהסוג שיכול להיכנס לתנור) עם שמן זית, מוסיפים את התערובת ומטגנים על אש בינונית כרבע שעה, עד שהתחתית יציבה. ככה היא נראית מבפנים | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מכניסים את המחבת לתנור החם לעוד 25 דקות, או עד שהפריטטה מוכנה ויציבה. מגישים חם. |