המצרכים :10-12 קציצות:
אופן ההכנה:1 מועכים את תפוחי האדמה המבושלים ומעבירים לקערה. מגררים את הקישואים בפומפייה (או מעבד מזון) ומוסיפים לקערה. 2 קוצצים דק את הבצל ואת שאר הירוקים (תרד, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק) ומוסיפים לקערה. 3 מוסיפים טחינה ותבלינים ומערבבים טוב טוב (ממש לשים את התערובת בידיים). יוצרים מהתערובת קציצות בגודל של כדור פינג פונג ומשטחים אותן. 4 מחממים במחבת שמן לטיגון. כשהוא חם מטגנים את הקציצות כ-4 דקות מכל צד, עד שהן שחומות ויפות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון קציצות ירק טבעוניות | צילום: אמיר מנחם, mako אוכלבתיאבון! |