מרק קובה חמוסטה בלי לגלגל קובהאנחנו מתים על מרק קובה חמצמץ, אבל המחשבה על הכנת הקובות, מודים, מייאשת. אז מהיום יש לנו מתכון מנצח למרק חמוסטה, בלי לגלגל ולמלא! פטנט לקובות בטעם הנפלא, מינוס כל המאמץ. המדור החדש של רותם ליברזון
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 08/03/21 07:13
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :למרק:
לקציצות:
אופן ההכנה:1 למרק - בסיר רחב מטגנים במעט שמן זית בצל, שום, מנגולד וסלרי עד להזהבה. מוסיפים את ציר העוף והתבלינים ומביאים לרתיחה. 2 מוסיפים את מיץ הלימון והלימונים הפרסיים ומתקנים טעמים. מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות עד שהמרק סמיך ואחיד. 3 בזמן שהמרק מתבשל מכינים את הקציצות: לבצק הסולת - מערבבים בקערה את הסולת, המלח והמים הקרים. מניחים לתערובת ל-10 דקות, עד שהיא סופגת את הנוזלים והופכת לבצק. 4 מכינים את תערובת הבשר: מערבבים היטב בשר טחון, פטרוזיליה, בצל, שום, מלח ופלפל. 5 מוסיפים את הבצק של הסולת לתערובת הבשר ומערבבים עד לתערובת אחידה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 6 יוצרים כדורים ומכניסים למרק החם, מבשלים יחד כ-30 דקות עד שהקציצות מוכנות. |