ממרח סקורדליהאם גם אתם מכורים לממרח סקורדליה, ורגילים להזמין אותו בכל מסעדה יוונית שנקרית בדרככם, בטוח תשמחו לשמוע שלגמרי אפשר להכין סקורדליה בבית, ואפילו בקלות! שום, תפוד, שקדים, שמן זית ויש לכם את זה![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לקבלת ממרח בטקסטורה של חומוס. אם יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים (עדיף את מי הבישול של תפוח האדמה, אבל לא חובה). 2 מגישים עם שמן זית ושקדים קלויים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |