פסטה עגבניותפסטה ברוטב עגבניות היא אחת המנות הכי בסיסיות בתזונה של הישראלי הממוצע, ובכל פעם שאנחנו אוכלים אותה אנחנו מבינים איך היא זכתה לכבוד. פשוטה פשוטה, אבל נראה אתכם לא נועצים מזלג
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל והשום במחבת עם כמות יפה של שמן זית, עד להזהבה. 2 מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהמלח ומבשלים (ללא כיסוי) כחצי שעה על להבה בינונית, עד להסמכה. ממליחים ומערבבים. 3 מוסיפים את הפסטה עם רבע כוס ממי הבישול שלה ומערבבים היטב. 4 מגישים עם פרמזן מגוררת. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |