פיש אנד צ'יפסאנחנו יודעים, המטבח שלכם לא מת על טיגונים, וגם הכרס והכולסטרול לא. אבל פעם בכמה זמן פשוט חובה ליהנות מפיש אנד צ'יפס טרי כמו שצריך, ואנחנו חושבים שהפעם הזאת היא היום
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לבלילה:
לצ'יפס:
להגשה:
אופן ההכנה:1 הדגים: מתבלים את הנתחים במלח. 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה בקערה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה מספיק כדי לצפות את הדגים מכל הצדדים. מכניסים פנימה את נתחי הדג. 3 מחממים שמן לטיגון עמוק ומוציאים את הנתחים המצופים ישירות לשמן החם. מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים לנייר סופג. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 במקביל מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את הצ'יפס עד השחמה. מוציאים וממליחים מיד. 5 מגישים את הצ'יפס והדגים עם מיונז ופלח לימון. |