המצרכים (4 מנות):
לבלילה:
לצ'יפס:
להגשה:
אופן ההכנה:1 הדגים: מתבלים את הנתחים במלח. 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה בקערה, עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה מספיק כדי לצפות את הדגים מכל הצדדים. מכניסים פנימה את נתחי הדג. 3 מחממים שמן לטיגון עמוק ומוציאים את הנתחים המצופים ישירות לשמן החם. מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה, ומוציאים לנייר סופג. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 במקביל מחממים מחבת עם שמן לטיגון עמוק, ומטגנים את הצ'יפס עד השחמה. מוציאים וממליחים מיד. 5 מגישים את הצ'יפס והדגים עם מיונז ופלח לימון. |