עוגיות פקאן הכי קלות בארץחמאתיות, פריכות ומענגות גוף ונפש - ככה מכינים עוגיות פקאן שמבחוץ נראות צנועות, אבל בפנים הן עולם ומלואו![]()
צילום: Sergii Koval, ShutterStock
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה סוכר וחמאה. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הפקאן והקמח וממשיכים בפעולת המיקסר עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. 2 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושולחים למקרר לחצי שעה. 3 מחממים תנור ל-190 מעלות. 4 יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5 אופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתייצבות מעט. 6 מצננים כחצי שעה, מפדרים בהמון אבקת סוכר ומגישים (או שומרים בקופסה אטומה). ים של מתכונים לראש השנה מחכה לכם ממש כאן >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |