לביבות זוקיני כמו ביווןאתרע מזלכם ואתם לא ביוון? גם אנחנו לא, ולכן דאגנו לפצות את עצמנו בלביבות זוקיני מטוגנות וטעימות להשתנק, כדי שלפחות בבטן נרגיש קצת בחופש
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :12-15 יחידות:
אופן ההכנה:1 מגררים גס את הזוקיני ושמים במסננת. מפזרים את המלח, מערבבים היטב ומניחים לזוקיני להגיר נוזלים כחצי שעה. סוחטים היטב. 2 מערבבים בקערה פטה מפוררת, ביצים, בצל ירוק, נענע ופלפל שחור. מוסיפים את הזוקיני הסחוטים ואת הקמח התופח ומערבבים היטב. 3 יוצרים כדורים בגודל פינג פונג ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהלביבות שחומות ומבחוץ ומוכנות מבפנים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |