המצרכים (4 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מסדרים את ראשי השום החצויים בתבנית כשהצד החתוך פונה למעלה ומזלפים שמן זית בנדיבות. צולים חצי שעה ומצננים. 3 בינתיים מטגנים בסיר בצל ותפוח אדמה עד הזהבה קלה. מוציאים את שיני השום ומוסיפים לסיר יחד עם היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. 4 מוסיפים את הציר, עשבי התיבול והתבלינים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. מבשלים 20 דקות. 5 מוסיפים את השמנת ומוציאים את ענפי התימין. 6 טוחנים את המרק, מביאים לרתיחה ומגישים מיד עם קרוטונים ומעט פרמזן. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |