אורז צהובפעם בכמה זמן בא לנו קצת לגוון, להפתיע את עצמנו ואת האורחים ולהכניס צבע לסיר האורז הקבוע שלנו. הפעם אנחנו הולכים על אורז צהוב בתיבול כורכום וזעפרן שגם צובעים אותו בצהוב וגם מוסיפים יופי של טעם![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את האורז. מערבבים היטב עד שכל האורז מכוסה בשמן הזית. 2 מוזגים על האורז את המים הרותחים ומערבבים היטב. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מוסיפים לסיר מלח, כורכום וזעפרן, ומערבבים שוב. 4 מביאים לרתיחה, מעבירים לאש נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים 7-8 דקות. 5 מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות לפחות. מפרידים את גרגירי האורז בעזרת מזלג ומגישים. בתיאבון! ![]() ![]() |