לחמעג'וןכשבוחנים את זה לעומק, לחמעג'ון הוא בעצם סוג פיתה עם קציצות. ואנחנו, אנחנו אנשים שלא מסרבים לפחמימה טובה עם תערובת בשר ראויה, לא כשהבשר בפנים ולא כשהוא מלמעלה. קבלו את הלחמעג'ון של רותם ליברזון
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):לבצק הלחמעג'ון:
למלית הבשר:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: לשים את כל המרכיבים 10 דקות במיקסר. מכסים ומעבירים להתפחה במקום חמים לשעה וחצי, עד הכפלת הנפח. 2 מוציאים את האוויר מהבצק באגרופים ולשים ביד 3 דקות נוספות. 3 מחלקים את הבצק לכדורים לפי מספר המנות שרוצים - הכמות מתאימה לכ-12 מנות. מרדדים לעיגולים בעובי של כחצי ס"מ ומעבירים לתבניות מרופדות נייר אפייה. מתפיחים 15 דקות. 4 תערובת הבשר: מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים קציצות שטוחות, כמספר כדורי הבצק. מניחים את הקציצות על עיגולי הבצק כך שיישארו שוליים נקיים. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בנגלות, בכל פעם רבע שעה או עד שהבצק שחום בצדדים והבשר מוכן. לחמעג'ון של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון. |