המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את הפריקה ומסננים. 2 מחממים מעט שמן זית (3 כפות) במחבת ומטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את הפריקי, מטגנים עוד דקה-שתיים, מכסים במים רותחים ומבשלים על אש קטנה עד לרמת הנגיסות המועדפת (15-30 דקות). מצננים לחלוטין. 3 מערבבים את הפריקי ושאר המרכיבים בקערה גדולה, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון ומלח לפי טעמכם ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון סלט פריקי וירקות | צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, makoבתיאבון! |