פסטה ירוקה עם ברוקוליפסח נגמר, החמץ חזר, הקורונה מתחילה להתפנות לנו מהחיים (טפו טפו!) ובגדול אנחנו מרגישים צורך לחגוג את האביב הזה שאנחנו חווים פתאום מכל הכיוונים. זאת הפסטה שאנחנו רוצים לחגוג איתה
צילום: אמיר מנחם
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מביאים לרתיחה בסיר מים עם כפית מלח וחולטים את תפרחות הברוקולי כ-5 דקות. מסננים היטב. 2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 3 בזמן שהפסטה מתבשלת טוחנים את הברוקולי עם שמן הזית, השום, הפרמזן, הבזיליקום, הצנוברים והצ'ילי. טועמים וממליחים לפי הטעם. 4 כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ושומרים בצד רבע כוס ממי הבישול. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 5 מעבירים את הפסטה לתוך רוטב הפסטו ומוסיפים את מי הבישול ששמרנו בצד. מערבבים היטב ומגישים מיד עם המון פרמזן מעל. |