המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 חוצים את הכרישה לאורכה ושוטפים אותה היטב עד שאין חול. פורסים לאורך לפרוסות דקות (כמו מקלות דקים). 3 ממיסים את החמאה במחבת ומקפיצים בה את הכרישה 2-3 דקות, עד שהיא מתרככת מעט. מתבלים במלח ופלפל. 4 מכינים 4 יריעות נייר אפייה. מניחים על כל אחת נתח של דג, ממליחים ומפלפלים, ומסדרים רבע מכמות הכרישה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 5 סוגרים היטב את נייר האפייה משני הצדדים, כמו עטיפת סוכרייה (אפשר עם חוט אפייה), כך שמתקבלת מעין סירה שבתוכה הדג (ראו בתמונה). מוזגים מעט מהיין הלבן לכל "סירה". 6. צולים 15-20 דקות, עד שהדג צרוב מעט מבחוץ ועסיסי וורדרד מבפנים. |