פשטידת פתיתים אדומהפשטידת פתיתים אדומה שהילדים של הבית וגם החברים שלהם ישמחו לאכול, אבל לא רק הם. שילוב של שתי גבינות - מוצרלה ופרמזן - שמזכיר מק אנד צ'יז עם טוויסט אחר. בקיצור: מצאנו לכם אחלה ארוחת ערב לסגור איתה פינה
רותם ליברזון
| אוכל טוב, mako
| פורסם 31/01/22 08:00
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית 20X30:
אופן ההכנה:1 מטגנים היטב את הבצל בסיר עמוק עם 3 כפות שמן זית. 2 מוסיפים את הפתיתים וממשיכים לטגן כ-2 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, התבלינים והמים ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש בינונית ומבשלים עם מכסה סגור כ-10 דקות. 4 מערבבים את הפתיתים עם הביצים והמוצרלה. 5 מעבירים את הפתיתים לתבנית 20X30 משומנת ומגררים את גבינת הפרמזן מעל. 6 אופים בחום של 200 במשך 20 דקות, ואז מעבירים למצב גריל ואופים 3 דקות נוספות. בתיאבון! פשטידת פתיתים מינוס חתיכה | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |