ישר מהמחבת: הקציצות הכי מתחסלות בעולםכשראינו את המתכון הזה בבלוג של רותם ליברזון היה לנו ברור שהקציצות האלה חייבות לעלות על שולחננו. הבעיה היא רק להתאפק עד שהן מגיעות לשולחן - ותקשיבו, זאת חתיכת בעיה. קציצות עוף וירקות שנזללות מעצמן
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים קציצות בגודל של כדור טניס שטוח. 2 מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק. 3 מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד השחמה. ** ניתן לאפות את הקציצות בתנור: משמנים את הקציצות בשמן זית ומסדרים על נייר אפייה. צולים ב-200 מעלות עד שמשחים מלמעלה, הופכים וצולים להשחמה מהצד השני. >> המתכון פורסם לראשונה בבלוג של רותם ליברזון >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |