סלט תפוחי אדמה קלילכן, אנחנו מבינים שסלט תפוחי אדמה כהלכתו מחייב מיונז, אבל במצב הטמפרטורות הנוכחי אנחנו מרשים לעצמנו להמיר חלק נכבד ממנו ביוגורט וממליצים שתעשו כמונו. יש לכם זמן? טגנו את הבצל. אין לכם? עדיין יצא מעולה
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה במים 30-40 דקות, לריכוך, קולפים וחותכים לקוביות בינוניות. 2 בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים קוצצים דק את הבצל הירוק והבצל הלבן. 3 מערבבים את תפוחי האדמה החמים עם שאר המרכיבים. שומרים במקרר. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אפשר לטגן מעט את הבצל, לשדרוג הטעמים. |