צ’יפס קיילנסו להכין את הצ'יפס הזה בפעם הבאה שאתם מארחים, ותראו איזו השפעה יש לקייל על אנשים. ראשית הם יחשבו שאתם אלופי האוכל הבריא, שנית שאתם אניני טעם ושלישית שאתם פשוט מכינים אוכל מצוין. רושם בחצי דקה![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-150 מעלות. 2 קורעים את עלי הקייל לפיסות בינוניות ומעבירים לקערה. מערבבים היטב עם שמן הזית והתבלינים ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 3 מסדרים את העלים באופן מרווח יחסית, כך שלא יכסו זה את זה. 4 אופים 20-25 דקות, מגררים פרמזן ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|