סלט במיה בלי ווג'ראסאנחנו יודעים שבמיה היא ירק מפונק ולכן בדרך כלל נמנעים מלהתעסק איתה, אבל אז רותם ליברזון באה לנו עם המתכון הזה, שהוא קל ומהיר וטעים בטירוף והבמיה מתנהגת בו כמו טטלה - ולא יכולנו שלא לקפוץ ראש פנימה
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 שוטפים את הבמיה וקוצצים לפרוסות. 2 מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית. מטגנים את פרוסות הבמיה כ-4 דקות, עד שהן מזהיבות. מוסיפים מלח ושום, מקפיצים עוד דקה ומצננים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 מערבבים בקערה עמוקה את תכולת המחבת יחד עם שאר המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד. |