קציצות טונהאם עדיין לא נחשפתם לעולמן המופלא של קציצות הטונה, אנחנו ממש ממליצים לכם לעשות ספתח עם המתכון הזה. העבודה סמלית בלבד, והתוצאה - כמו קפסולה של כריך תוניסאי מושקע. יחסי עלות-תועלת שכאלה לא מוצאים בכל יום
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לטיגון ולהגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המרכיבים. 2 יוצרים כ-8 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה משני הצדדים. 3 מגישים מיד (מומלץ עם פלח לימון). קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** לגרסה אפויה: מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים נייר אפייה ומסדרים את הקציצות. משמנים גם מלמעלה. אופים עד שהקציצות משחימות מצד אחד, כרבע שעה, הופכים ואופים עד שמשחימות מהצד השני - כ-5 דקות. |