עראייס צמחוני שמנוני ודשןיום העצמאות עוד שנייה כאן, ויותר ויותר ישראלים מתכוונים לחגוג אותו מבלי לפגוע בחירותם של בעלי החיים. אחרי שסגרנו את פינת העראייס, אנחנו חייבים להגיד שזה מרגיש כמו אפשרות נהדרת![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים במים לפי הוראות היצרן. מסננים. 2 מטגנים במחבת עמוקה את הבצל והפטריות עד להשחמה. מוסיפים את העדשים והצ'ילי ומערבבים. 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומועכים קצת את התערובת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מחלקים את התערובת בין חצאי הפיתות. 5 מברישים את הפיתות מבחוץ בנדיבות בשמן זית ומניחים על מחבת פסים חמה. 6 צולים היטב משני הצדדים ומגישים חם לצד סלט רענן, טחינה ועמבה. חג עצמאות שמח!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|