המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים במים לפי הוראות היצרן. מסננים. 2 מטגנים במחבת עמוקה את הבצל והפטריות עד להשחמה. מוסיפים את העדשים והצ'ילי ומערבבים. 3 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומועכים קצת את התערובת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מחלקים את התערובת בין חצאי הפיתות. 5 מברישים את הפיתות מבחוץ בנדיבות בשמן זית ומניחים על מחבת פסים חמה. 6 צולים היטב משני הצדדים ומגישים חם לצד סלט רענן, טחינה ועמבה. חג עצמאות שמח! |