תבשיל גולאשהגשם שחזר אתמול ועושה רושם שיישאר פה גם היום (לפחות) מבשר דבר אחד ברור: הולך לעמוד פה היום תבשיל בשר חורפי על הכיריים. בשר רך, קוביות של תפודים וגזרים וקיק חרפרף נעים
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים את קוביות הבשר עד להזהבה. 2 מוסיפים לסיר בצל ושום ומטגנים עוד כ-2 דקות, עד שיזהיבו. 3 מוסיפים לסיר 2 כוסות מים, עלי דפנה וצ'ילי ומבשלים כ-50 דקות, או עד שהבשר רך. 4 מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |