המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:לגרסה מטוגנת: 1 מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. 2 מטגנים את הקולרבי עד שהוא מזהיב יפה. 3 מוציאים לנייר סופג, מתבלים, מפזרים קליפת לימון מגוררת ומגישים. לגרסה אפויה: 1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 2 מסדרים את מקלות הקולרבי בתבנית בשכבה אחת, משמנים ומתבלים. 3 צולים בתנור החם 30-40 דקות, עד להשחמה. מגישים עם קליפת לימון מגוררת. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |