חזה עוף יווני במחבתחזה עוף יבשושי הוא לא גזירת גורל. עם הצלייה הנכונה (שני שלבים, ממש כמו שכתוב), וחיזוק של שרייה במרינדה טובה, גם אתם יכולים להוציא מתחת ידיכם חתיכת חזה עוף לפנתיאון![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את שמן הזית עם כל התבלינים ומכניסים את חזות העוף למשך שעה. 2 מלהיטים מחבת ומניחים את חזות העוף. מטגנים 5 דקות, עד להשחמה יפה, הופכים לצד השני ומטגנים 5 דקות נוספות. 3 מנמיכים את הלהבה וממשיכים לצלות עוד כ-3 דקות מכל צד (ללא כיסוי), עד שהחזות לבנים לגמרי בפנים. 4 מגישים מיד לצד חצאי לימון. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ![]() בתיאבון! ![]() |