חצילים בסגנון אסייתיתמיד כיף להכניס סלט חדש לארסנל מתכוני התוספות והירקות, בטח שבחודשי הקיץ. במנה הזאת יש את כל הטעמים האסייתיים האהובים: קצת מתוק, קצת חריף, קצת חמוץ ואפילו לא צריך לטגן את החצילים. תוספת מנצחת
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקלפים את החצילים אם רוצים (לא חובה), ואז פורסים אותם לרבעים. 3 משמנים מעט את החצילים ואופים עד להשחמה משני הצדדים. 4 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 5 כשהצילים מוכנים - יוצקים מעליהם את הרוטב, מערבבים היטב ומפזרים מעל שומשום וכוסברה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |