סופריטו קציצותמטגנים לחוד תפוחי אדמה, מטגנים לחוד קציצות טובות, אחר כך מטגנים בצל ואז הכל מתבשל ביחד. כשלוקחים ביס מגלים שוב שלפעמים אין דרכי קיצור, ורק ככה מתקבלים תבשילים חלומיים כמו הסופריטו המטריף והעסיסי הזה
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות גדולות. 2 מחממים שמן במחבת/סיר ומטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה יפה. מוציאים מהשמן ושומרים בצד. 3 מכינים את הקציצות: מערבבים את כל מרכיבי הקציצות (בשר טחון, ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה) ויוצרים קציצות בגודל של ביצה. 4 מחממים שמן במחבת/סיר ומטגנים היטב את הקציצות עד להשחמה מכל הצדדים. מוציאים מהשמן ושומרים בצד. 5 מטגנים בסיר רחב ונמוך (אפשר לטגן את הכל באותו סיר) את הבצל הקצוץ עד להזהבה. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והקציצות, מתבלים (אפשר להוסיף חריף אם אוהבים) ומוסיפים לסיר מים עד לכיסוי הקציצות והתפודים. מבשלים על אש בינוניות חצי שעה לפחות, עד שתפוחי האדמה רכים לטעמכם. סופריטו קציצות | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |