כרוב ודלעת ערמונים בתנוריש ירקות בתנור, ויש את התבנית הזו. ומה כבר יש בה? בסך הכל כרוב אחד וכמה דלעות ערמונים, כל אחד עם התיבול שמתאים לו בדיוק. שעתיים בתנור - וקיבלתם את התוספת המושלמת
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
לתיבול הדלעות:
לתיבול הכרוב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים את הכרוב ודלעת הערמונים בתבנית. 2 מערבבים את מרכיבי התיבול של הדלעת ושופכים על חצאי הדלעת בנדיבות. 3 מניחים פיסות חמאה על פלחי הכרוב ומפזרים מעט מלח גס. 4 צולים ללא כיסוי שעתיים, או עד שהירקות שחומים ורכים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|