ספגטי כדורי בשרמדי פעם, בין הניסיונות והרצונות לגוון, אנחנו מרגישים צורך לחזור למנה שהיא ניצחון בטוח, כזאת שאין אחד שיתאכזב כשהיא תוגש לשולחן ושכולם רק ירצו ממנה עוד. בראש המנות מהסוג הזה עומדת הספגטי מיטבולס
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):לקציצות:
לספגטי והרוטב:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הקציצות: מערבבים בשר, בצל, שום וביצה, מתבלים ויוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג. 2 מטגנים את הקציצות במחבת חמה מאוד עם שמן זית עד להזהבה מכל הכיוונים. 3 מכינים את הרוטב: בסיר נפרד מטגנים את השום ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, הרסק ומים. מבשלים חצי שעה עד שהרוטב מסמיך. 4 מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, מוסיפים פנימה את הקציצות ומבשלים עוד 10 דקות. 5 מכינים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מוסיפים לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ספגטי כדורי בשר במחבת | צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! |