שומשומיות ב-3 מרכיביםעוגיות שומשומיות ממכרות עם חומרים פשוטים שיש בכל בית הן נשנוש ממכר ופריך שמתפצח בכיף בפה. ההכנה עצמה חגיגית וכיפית, ואפשר לרדד לאיזה עובי וגודל שרוצים. הצרה היחידה היא שקשה להפסיק לזלול אותן
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולים את השומשום במחבת חמה ללא שמן כ-4 דקות או עד להזהבה. 2 מבשלים בסיר קטן את הדבש והסוכר, מביאים לרתיחה עד לקבלת צבע זהב עמוק ענברי, מוסיפים את השומשום ומערבבים בעזרת כף עץ עד שכל השומשום מצופה (בערך 4-5 דקות). >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 יוצקים את התערובת על נייר אפייה משומן, ומניחים מעליה נייר אפיה משומן נוסף. בעזרת מערוך משטחים מעט את התערובת לאיזה עובי שאתם אוהבים. 4 ממתינים דקה-שתיים עד שהעוגיות מתקשות, וחותכים בצורה שרוצים. 5 שומרים את השומשומיות בכלי סגור. שומשומיות ב-3 מרכיבים | צילום: אמיר מנחם, mako אוכלבתיאבון! |