המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולים את השומשום במחבת חמה ללא שמן כ-4 דקות או עד להזהבה. 2 מבשלים בסיר קטן את הדבש והסוכר, מביאים לרתיחה עד לקבלת צבע זהב עמוק ענברי, מוסיפים את השומשום ומערבבים בעזרת כף עץ עד שכל השומשום מצופה (בערך 4-5 דקות). >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 יוצקים את התערובת על נייר אפייה משומן, ומניחים מעליה נייר אפיה משומן נוסף. בעזרת מערוך משטחים מעט את התערובת לאיזה עובי שאתם אוהבים. 4 ממתינים דקה-שתיים עד שהעוגיות מתקשות, וחותכים בצורה שרוצים. 5 שומרים את השומשומיות בכלי סגור. שומשומיות ב-3 מרכיבים | צילום: אמיר מנחם, mako אוכלבתיאבון! |