שעועית ירוקה צלויה בתנוראתם לא חושבים שהגיע הזמן לגוון קצת את השעועית המוקפצת רגילה? ההמלצה שלנו: שעועית צלויה בתנור עם טעמים שמחמיאים לה כמו בוקה לכלה. והבונוס: הכיריים נשארות פנויות
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים ומסדרים על נייר אפייה. 3 מסובבים את שולי נייר האפייה עד שמתקבלת מעין סוכרייה גדולה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 צולים בתנור החם 40 דקות. 5 פותחים את החלק העליון של נייר האפייה, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות וצולים במצב גריל עוד 5 דקות. 6 מגישים מיד. |