במיה צלויהבמיה רירית? לא אצל רותם ליברזון. והיא אפילו לא הייתה צריכה להתאמץ הרבה - בסך הכל לצלות אותה בגריל, והנה היא פריכה וטעימה. אם אתם כבר על זה, למה שלא תזרקו פנימה כמה עגבניות שרי ושיני שום?
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום המקסימלי, מצב גריל. 2 מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית. 3 צולים 20-25 דקות, או עד שהכל פריך ושחום. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון במיה צלויה של רותם ליברזון - לפני | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |