עגבניות ממולאות צמחוניותממולאים לא חייבים להיות טרחה של שעות שבסופן מתקבלת מנה בשרית כבדה. הם יכולים להיות מנה קיצית שמכינים צ'יק צ'ק, ומגישים עם יוגורט יווני צונן וצח![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 חותכים את ראשי העגבניות ומרוקנים את תוכן בכפית לתוך קערה גדולה. 3 מוסיפים לקערה את כל חומרי המילוי ומערבבים. 4 ממלאים את העגבניות ומסדרים אותן בתבנית קטנה. 5 מכינים את הרוטב: מטגנים את השום ומוסיפים את העגבניות המרוסקות. מוסיפים מים, תבלינים ולימון, מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה. 6 שופכים את הרוטב כך שיכסה את העגבניות. מכסים את התבנית וצולים חצי שעה בתנור. ** מומלץ להגיש עם יוגורט יווני. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |