המצרכים (6 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 חותכים את ראשי העגבניות ומרוקנים את תוכן בכפית לתוך קערה גדולה. 3 מוסיפים לקערה את כל חומרי המילוי ומערבבים. 4 ממלאים את העגבניות ומסדרים אותן בתבנית קטנה. 5 מכינים את הרוטב: מטגנים את השום ומוסיפים את העגבניות המרוסקות. מוסיפים מים, תבלינים ולימון, מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה. 6 שופכים את הרוטב כך שיכסה את העגבניות. מכסים את התבנית וצולים חצי שעה בתנור. ** מומלץ להגיש עם יוגורט יווני. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |