המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה מעבדים קמח, שמרים, סוכר, ביצים, מים, שמן זית ומלח. לשים 12 דקות עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת מכוסה במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה וחצי. 3 לשים את הבצק כדקה. 4 מרדדים את הבצק למלבן בגודל 30X50 ס"מ. 5 מורחים את השוקולד על הבצק וחותכים את המלבן ל-2. מניחים את שני החלקים שהתקבלו אחד על השני. חותכים את הבצק לרצועות ברוחב של עוגת אינגליש קייק. מניחים את הרצועות אחת על השנייה, ואז חותכים את כל הרצועות לחתיכות ברוחב כ-5 ס"מ. מסדרים את החתיכות אחת לצד השניה בתבניות אינגליש קייק משומנות. 6 אופים חצי שעה או עד שהמאפה שחום. * אפשר להשתמש בממרח פרווה/חלבי לבחירתכם, ואפשר גם להוסיף שוקולד צ'יפס. *אם ממהרים, אפשר להשתמש בחבילת בצק שמרים קנויה. |