זה הסוד לקניידלך רכים ואוורירייםכן, מקציפים את הביצים, לא, לא צריך להפריד חלבונים מחלמונים, וכן, יש עוד עניין קטן (מקציפים גם את השמן). ככה מכינים קניידלך שאי אפשר להפסיק לאכול![]()
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :לכ-40 יחידות:
אופן ההכנה:1 מקציפים את הביצים בשלמותן עד קבלת לתערובת תפוחה, כ-2 דקות. 2 מוסיפים שמן, מים, מלח ופלפל וממשיכים להקציף למסה אחידה. 3 מוסיפים את קמח המצה ומערבבים עם כף בעדינות עד לאחידות. מצננים במקרר חצי שעה. 4 יוצרים כדורים קטנים בגודל כפית ומבשלים בסיר עם מים רותחים 10 דקות. מגישים עם מרק לוהט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|