המצרכים :
אופן ההכנה:1 בווק או במחבת גדולה מטגנים כמה שניות את הג'ינג'ר, הצ'ילי והשום. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק ואת הגזר והפלפל. מקפיצים 2 דקות ואז מוסיפים את הכרוב והנבטים להקפצה של 2 דקות נוספות. 2 מוסיפים את רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי המתוק, רוטב הסויה והאטריות. מערבבים ומצננים לגמרי, ואז מוסיפים את הכוסברה ואת שאר הבצל הירוק. 3 משמנים מעט את השוליים של עלה הבצק ומניחים כף גדושה מתערובת הירקות במרכז בחלק הקרוב אליכם. מקפלים את השוליים משני הצדדים למרכז ומגלגלים לסיגר עבה יחסית. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים. 4 מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים כשהצד המקופל פונה למטה, עד שהסיגרים זהובים ופריכים. מגישים מיד עם רוטב חמוץ מתוק (אפשר לקנות בסופר) או עם רוטב צ'ילי מתוק. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |